Ministryně financí navštívila zkraje října pardubický region

Debatovalo se dál, jen seniory vystřídali živnostníci z Pardubic a okolí. Dotazy padaly sice ostřejší, ale atmosféra zůstala stále přátelská a diskuze přinesla obou stranám velmi přínosné a inspirativní nápady a řešení stávající složité situace. Po přejezdu do Chrudimi vystřídali podnikatele starostové místních ORP, které sezval starosta Chrudimi František Pilný. Jasným tématem byla krize vznikající díky Coronaviru a jak z ní ven. A aby se pouze nediskutovalo, byla další zastávka ve skvělé české firmě EVONA.  Paní ministryně zde dokázala, že je nejen odbornicí na finance, ale také šikovná švadlenka :)

A následovala cesta do Pekla. Pro ty, kteří si myslí, že paní ministryně odjela zpět do složitého procesu sestavování státního rozpočtu, nebylo to tak. Jelo se do evropského unikátu Pekla poblíž Hlinska.

Marie Schillerová ke dni strávenému v našem kraji napsala: "Posílám vám pár super zážitků z úžasného Pardubicka   Debatovala jsem tu s milými seniory, kteří se zajímají o budoucnost naší krásné země . S Martinem Kolovratníkem  jsme pak se starosty řešili, jak je důležité táhnout za jeden provaz a proinvestovat se z této krize   A jako vždy jsem navštívila naše inspirativní podnikatele. Třeba chrudimskou firmu EVONA, kde produkují neuvěřitelných 3,5 milionu kusů punčoch pro dámy ročně   A na konci dne jsem v Pekle Čertovina potkala samotného Lucifera   doufám, že to bylo pro štěstí."